Pasta met kip, roomsaus en courgette

Wat eten we vandaag? Pasta kip met roomsaus. Groente erbij? In dit geval voegen we aan de pastaschelpjes nog courgette toe. Al in een halfuurtje op tafel.

745 kcal

25 min. bereiden

3.7/5

(614)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 nr. 04 - Heerlijk Pasen!

juli 2024 - juli 2024

januari 2020 - januari 2020

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de courgettes in de lengte en snijd de helften in plakjes van een ½ cm dik.

  2. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 4 min. mee. Voeg de kookroom toe en verkruimel de bouillontablet erboven. Breng aan de kook en laat op laag vuur 2 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas.

Wat vond je van dit recept?

Pasta met kip, roomsaus en courgette

Wat eten we vandaag? Pasta kip met roomsaus. Groente erbij? In dit geval voegen we aan de pastaschelpjes nog courgette toe. Al in een halfuurtje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig