bewaar
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
bewaar

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

25 min. bereiden
122waarderingen

Ingrediënten

8 personen

16

diepvries slagroomsoesjes

1 doosje

chocosoesjes

1 doosje

minibanaatjes

400 g

pure chocolade

400 ml

water

250 ml

verse slagroom

2 zakjes

vanillesuiker

½ flesje

gekleurde zachte parels

Aan de slag

Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met het water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met de vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met de vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.