bewaar
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
bewaar

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

25 min. bereiden
122waarderingen

Ingrediënten

8 personen

16

diepvries slagroomsoesjes

1 doosje

chocosoesjes

1 doosje

minibanaatjes

400 g

pure chocolade

400 ml

water

250 ml

verse slagroom

2 zakjes

vanillesuiker

½ flesje

gekleurde zachte parels

Aan de slag

Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met het water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met de vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met de vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig