bewaar
Tartaartje met roergebakken bleekselderij
Tartaartje met roergebakken bleekselderij
bewaar

Tartaartje met roergebakken bleekselderij

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

200 g

vastkokende aardappelen

1

tartaartje

2 el

curry ketchup

3 el

olijfolie

4 stengels

bleekselderij

1 tl

kerriepoeder

1 tl

gedroogde tijm

1 kleine

rode ui

Aan de slag

Aardappelen in ca. 10 min. gaarkoken. Tartaartje bestrijken met curry ketchup en in 1 el olie in 3-4 min. per kant bruin en rosé of net gaar bakken.In wok rest van olie verhitten en bleekselderij met kerriepoeder en tijm 2 min. roerbakken. Ui erdoor scheppen en nog 2 min. roerbakken. Scheutje water en wat zout toevoegen. Bleekselderij in nog 4-5 min. zachtjes gaarstoven. Tartaartje op bord leggen. Scheutje water bij bakvet schenken en al roerend aan de kook brengen. Tartaartje met bleekselderij en gekookte aardappels op bord scheppen. Jus over aardappels scheppen.