bewaar
Pastagratin met spinazie en salami
Pastagratin met spinazie en salami
bewaar

Pastagratin met spinazie en salami

25 min. bereiden
251waarderingen

Ingrediënten

1 pak

spinazie à la crème

2 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

1

ui

1 bakje

gesneden champignons

150 g

salami

300 g

beetgaar gekookt pasta

100 g

geraspte pittige kaas

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal

Aan de slag

Ovengrill voorverwarmen. Spinazie ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan olie verhitten en knoflook en ui 2 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op hoog vuur in 3-4 min. bruinbakken. Salami in reepjes snijden. Spinazie, salami en pasta door champignonmengsel scheppen. Geheel al omscheppend verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in ovenschaal. Kaas erover strooien en onder grill in 5 min. goudbruin laten kleuren. Lekker met tomatensalade.