bewaar
Biefstuk met kastanjechampignonsaus
Biefstuk met kastanjechampignonsaus
bewaar

Biefstuk met kastanjechampignonsaus

25 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ zak

aardappelpartjes met schil

1

ui

1 doosje

kastanjechampignons

800 g

broccoli

4

biefstukken

50 g

boter

100 ml

rode wijn

100 ml

kookroom

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in vieren snijden. Broccoli wassen, in roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Biefstukken met peper bestrooien. Boter verhitten en biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstukken uit pan nemen en warm houden. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. In achtergebleven braadvet ui en champignons 3 min. bakken. Wijn en room erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten pruttelen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Vlees met zout bestrooien en met saus, aardappelpartjes en broccoli serveren.