bewaar
Kogelbiefstuk met portjus
Kogelbiefstuk met portjus
bewaar

Kogelbiefstuk met portjus

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1

kogelbiefstuk

25 g

boter

1 doosje

magnetronfrites naturel

1

sjalot

75 ml

rode port

2

trostomaten

75 g

witte kaas op olie

1 eetlepel

peterselie

Aan de slag

Biefstuk aan beide kanten bestrooien met peper. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4-6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Intussen magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vlees uit pan nemen en(in aluminiumfolie verpakt) warmhouden. Sjalot in bakvet 1 min. bakken. Port bij sjalot schenken en op hoog vuur tot lichtgebonden jus inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. In schaaltje tomaat mengen met kaas en 1 el olie (uit pot) en peterselie. Kogelbiefstuk met portjus, frites en tomatensalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kogelbiefstuk met portjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig