bewaar
Pasta met garnalen en roomsaus
Pasta met garnalen en roomsaus
bewaar

Pasta met garnalen en roomsaus

Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

30 min. bereiden
536waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

tagliatelle

250 g

diepvries tijgergarnalen

2

sjalotten

400 g

Tasty Tom trostomaten

3 el

traditionele olijfolie

2 el

sherry

100 g

MonChou

15 g

verse krulpeterselie

Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten en snijd de tomaten in partjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan olie en fruit de sjalotten 2 min. zacht. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. mee. Schenk de sherry erbij. Schep vervolgens de roomkaas door de garnalen en laat smelten. Roer de tomaat erdoor en bak 1 min. mee.

3

Knip de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden met de garnalen en garneer met de peterselie.

combinatietipLekker met rucolasalade en balsamicodressing.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met garnalen en roomsaus

Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig