Ingrediënten
1 persoon
2 kleine
tomaten
2 eetlepels
sladressing naturel
½ zak
veldsla
1
biefstuk
25 g
boter
1 bakje
magnetronfrites
½ eetlepel
grove mosterd
½ bekertje
crème fraîche
Aan de slag
Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.
Biefstuk met mosterdsaus en frites

hoofdgerecht
null personen
780 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)2 kleine tomaten
2 eetlepels sladressing naturel
½ zak veldsla
1 biefstuk
25 g boter
1 bakje magnetronfrites
½ eetlepel grove mosterd
½ bekertje crème fraîche