bewaar
Biefstuk met mosterdsaus en frites
Biefstuk met mosterdsaus en frites
bewaar

Biefstuk met mosterdsaus en frites

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

2 kleine

tomaten

2 eetlepels

sladressing naturel

½ zak

veldsla

1

biefstuk

25 g

boter

1 bakje

magnetronfrites

½ eetlepel

grove mosterd

½ bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.