bewaar
Tilapia roerbakschotel met rijst
Tilapia roerbakschotel met rijst
bewaar

Tilapia roerbakschotel met rijst

15 min. bereiden
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 schaaltjes

tilapiafilet

2

uien

2 teentjes

knoflook

5 eetlepels

olijfolie

1 zak

wokgroenten

3 eetlepels

worcestershiresauce

4 eetlepels

gembersiroop

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia roerbakschotel met rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig