bewaar
Tilapia roerbakschotel met rijst
Tilapia roerbakschotel met rijst
bewaar

Tilapia roerbakschotel met rijst

15 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

2 schaaltjes

tilapiafilet

2

uien

2 teentjes

knoflook

5 eetlepels

olijfolie

1 zak

wokgroenten

3 eetlepels

worcestershiresauce

4 eetlepels

gembersiroop

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.