bewaar
Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges
Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges
bewaar

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

35 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

aardappelpuree

1 stuk

roombrie

2 schaaltjes

zeewolffilet

4 eetlepels

bloem

25 g

boter

2 zakken

stoomgroenten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal met platte rand (1,5 liter), ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig