bewaar
Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges
Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges
bewaar

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

35 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

aardappelpuree

1 stuk

roombrie

2 schaaltjes

zeewolffilet

4 eetlepels

bloem

25 g

boter

2 zakken

stoomgroenten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal met platte rand (1,5 liter), ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.