Eiermie met 'Thaise' kip

Een halfuurtje maar en dan staat het op tafel.

495 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(87)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 10-11 - 2005 week 10-11

Aan de slag

  1. Snijd de kip in blokjes en bestrooi met zout en peper. Maak de marinade van 3 el olie, de vissaus en 2 el limoensap. Pers de knoflook erboven uit. Marineer de kip 10 min. Bereid de eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Schil de komkommer schaaf in plakjes. Maak een dressing van de rest van de olie en de rest van het limoensap. Breng op smaak met zout en peper. Schep de komkommer door de dressing.

  3. Bak in een wok de kip met de marinade op hoog vuur ca. 5 min. Voeg de Thaise mix toe en bak 3 min. mee. Voeg de mie toe en verwarm goed door. Serveer de mie met de komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Eiermie met 'Thaise' kip

Een halfuurtje maar en dan staat het op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig