bewaar
Thaise garnalencurry
Thaise garnalencurry
bewaar

Thaise garnalencurry

20 min. bereiden
129waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Chinese eiermie

2

rode uien

2 el

wokolie

400 g

Thaise roerbakmix

200 g

verse wokgarnalen met knoflook

2 el

groene currypasta

400 ml

kokosmelk

8 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.

2

Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min. Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.

serveertipServeer met partjes limoen voor een extra fris accent.