bewaar
Thaise garnalencurry
Thaise garnalencurry
bewaar

Thaise garnalencurry

20 min. bereiden
139waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Chinese eiermie

2

rode uien

2 el

wokolie

400 g

Thaise roerbakmix

200 g

verse wokgarnalen met knoflook

2 el

groene currypasta

400 ml

kokosmelk

8 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.

2

Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min. Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.

serveertipServeer met partjes limoen voor een extra fris accent.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise garnalencurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig