Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie

550 kcal

40 min. bereiden

3.1/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 nr. 01 - Winterkost

Aan de slag

  1. Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in bodempje water met zout afgedekt in 20 min. gaarkoken. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en kalkoenreepjes 5 min. al omscheppend bakken. Salie kort met kalkoenreepjes meebakken. Sherry en 6 el water erdoor roeren. Vlees 10 sec. op hoog vuur laten koken. Vlees op smaak brengen met zout en peper en tot gebruik warmhouden. Intussen in wok olie verhitten. Kool 1 min. op hoog vuur roerbakken. Appel nog 1 min. meebakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Kool met appel erdoor roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen. Kalkoenreepjes met salie bij stamppot serveren.

Wat vond je van dit recept?

Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig