Warme bonensalade met krokante ham

hoofdgerecht
4 personen
4
47
Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 groene paprika's (in stukjes)
- 2 x 150 g oesterzwammen (in reepjes)
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 2 blikken rode kidneybonen ((a 400 g), uitgelekt)
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 3 x 85 g rauwe ham (grofgesneden)
- 150 g oude kaas (geraspt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 485 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 29 g
- vet 25 g