bewaar
Warme bonensalade met krokante ham
Warme bonensalade met krokante ham
bewaar

Warme bonensalade met krokante ham

10 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olijfolie

3

groene paprika's

2 x 150 g

oesterzwammen

2 teentjes

knoflook

2 blikken

rode kidneybonen

3 eetlepels

balsamicoazijn

3 x 85 g

rauwe ham

150 g

oude kaas

Aan de slag

In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.