In oven ge­smol­ten ca­mem­bert

(72) waardeer
frans voorgerecht 4 personen
3 72

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Winterpeen met dunschiller schillen en wassen. Met (groot) mes winterpeen in de lengte in dikke plakken snijden en vervolgens plakken in de lengte in dikke repen snijden. Van bleekselderij brede onderkant afsnijden en daarbij houterige, stugge lange draden verwijderen door ze er met behulp van scherp mesje af te trekken. Bleekselderij halveren en in de lengte in repen snijden. Van camembertdoosje papier verwijderen en camembert van (plastic) papiertje en eventuele sticker ontdoen. Korst van camembert kruislings insnijden, met komijn bestrooien en kaas in doosje terugleggen. Camembert op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in midden van oven in 15 min. laten smelten. Gesmolten camembert in geopend doosje serveren. Repen wortel en bleekselderij in camembert dopen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.