bewaar
20-minuten paella met vis
20-minuten paella met vis
bewaar

20-minuten paella met vis

Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.

20 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

15 g

verse koriander

325 g

gele rijst

1

visbouillontablet

500 g

diepvries zeevruchten

2 el

wokolie

400 g

Hollandse roerbakmix

Dit heb je nodig

  • wok

Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.

Aan de slag

1

Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.

3

Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.