bewaar
Ham-kiprolletjes met spinazie
Ham-kiprolletjes met spinazie
bewaar

Ham-kiprolletjes met spinazie

25 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 plakjes

Kempische ham

4 eetlepels

tomatentapenade

2 maal 2 halve

kipfilets

6 eetlepels

boter

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pak

spinazie

3

tomaten

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Plakken ham dakpansgewijs per 2 stuks op elkaar leggen. Ham besmeren met tapenade. Kipfilets bestrooien met zout en peper en op ham leggen. Ham om kipfilet wikkelen en met cocktailprikkertje vastzetten. In koekenpan helft van boter verhitten. Kipfilet in 12 min. gaar en goudbruin bakken, regelmatig voorzichtig keren. In andere koekenpan rest van boter verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. gaarbakken. Spinazie verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tomaat laatste min. door spinazie scheppen. Spinazie op smaak brengen met zout en peper. Kipfilet serveren met gebakken aardappeltjes en spinazie.