bewaar
Kabeljauw met pepersaus
Kabeljauw met pepersaus
bewaar

Kabeljauw met pepersaus

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

kruimige aardappels

2 zakjes

geschrapte worteltjes

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

3 eetlepels

boter

1 eetlepel

zwarte peperkorrels

3

sjalotten

4 eetlepels

droge sherry

½ flesje

kookroom

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Worteltjes in 8 min. beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 el boter verhitten en kabeljauw in 8 min. aan beide zijden bruinbakken. Peperkorrels kneuzen. Sjalotten pellen en snipperen. In steelpan rest van boter smelten en sjalot 1 min. fruiten. Sherry en peperkorrels toevoegen en 1 min. laten koken. Kookroom erdoor roeren en saus op smaak brengen met zout. Vis op vier borden scheppen en saus erover verdelen. Serveren met aardappels en worteltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met pepersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig