bewaar
Kwarkpannenkoekjes met rozijnen
Kwarkpannenkoekjes met rozijnen
bewaar

Kwarkpannenkoekjes met rozijnen

10 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

75 g

zelfrijzend bakmeel

2 el

witte basterdsuiker

250 g

volle kwark

6 el

rozijnen

2 el

ongezouten roomboter

2 el

poedersuiker

Aan de slag

1

Klop de eieren los en meng met de andere ingredienten (behalve poedersuiker en boter) tot beslag.

2

Verhit de boter in een koekenpan. Schep delen van het pannenkoekbeslag met een eetlepel in de koekenpan. Maak er ongeveer 16 pannenkoekjes van.

3

Verdeel de pannenkoekjes over de verwarmde borden en bestrooi met poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kwarkpannenkoekjes met rozijnen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig