bewaar
Eiermie met schnitzelreepjes
Eiermie met schnitzelreepjes
bewaar

Eiermie met schnitzelreepjes

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

125 g

Chinese eiermie

2

varkensschnitzels

1

groene paprika

2 eetlepels

olie

1 pak

Lao Mein Noodle sauce

1 zakje

worteljulienne

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In pan ruim water aan de kook brengen. Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen. Schnitzels in reepjes snijden. Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken. Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken. Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen. Wortelreepjes over twee borden verdelen. Mie afgieten en op wortel leggen. Helft van kruiden (uit pak) erover strooien. Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.