Cappuccinosoepje naar keuze
Met opgeklopte melk en een beetje peper serveer je de soep eens verrassend anders.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- garde
Advertentie
Bereiden
Verwarm de soep in een pan. Verwarm in een andere pan de melk en klop met een garde schuimig. Schenk de soep in grote koffiekoppen en schenk de schuimige melk erop. Strooi peper over de schuimkoppen.
variatietip:
Smakelijke combinaties met verse soep: tomatensoep met krokante spekjes, kreeftensoep met rivierkreeftjes, spinazie-gorgonzolasoep met hamreepjes, mosterdsoep met fijngesneden surimiflakes of pompoensoep met garnalen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 190 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 17 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 745 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Cappuccinosoepje naar keuze
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Cappuccinosoepje naar keuze
- 400 ml tomatensoep
Verwarm de soep in een pan.
- 200 ml volle melk
Verwarm in een andere pan de melk en klop met een garde schuimig.
- 1 mespunt grofgemalen zwarte peper
Schenk de soep in grote koffiekoppen en schenk de schuimige melk erop. Strooi peper over de schuimkoppen.
variatietip:
Smakelijke combinaties met verse soep: tomatensoep met krokante spekjes, kreeftensoep met rivierkreeftjes, spinazie-gorgonzolasoep met hamreepjes, mosterdsoep met fijngesneden surimiflakes of pompoensoep met garnalen.