Oliebollentoastjes met roomkaas en crispy chili olie

Geef je oliebollen een hartige upgrade! Serveer ze als heerlijke toastjes met roomkaas en crispy chili olie. Een verrassend lekker borrelhapje voor oud & nieuw.

20 min. bereiden, 40 min. oventijd

0/5

(0)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • met bakpapier beklede bakplaat

  • spuitzak met glad mondje Ø 1 cm


december 2025 - december 2025

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Rasp de kaas fijn. Snijd de bieslook fijn. Snijd de oliebollen in plakken van 1 cm. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 35 min. in de oven. Haal uit de oven, bestrooi met de geraspte kaas en bak nog 5 min. Haal uit de oven en laat afkoelen tot gebruik.

  2. Doe ondertussen de roomkaas met de melk in een mengkom en klop met een handmixer luchtig. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in de spuitzak en leg in de koelkast tot gebruik.

  3. Knip 1 cm van het puntje van de spuitzak. Spuit in golven de roomkaas over de toastjes en verdeel de crispy chiliolie en bieslook overheen.

Wat vond je van dit recept?

Oliebollentoastjes met roomkaas en crispy chili olie

Geef je oliebollen een hartige upgrade! Serveer ze als heerlijke toastjes met roomkaas en crispy chili olie. Een verrassend lekker borrelhapje voor oud & nieuw.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig