Carpaccio-soezen

Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.

245 kcal

15 min. bereiden

4.8/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

2024 nr. 07 - Zin in kerst!

Aan de slag

  1. Vul de lege soezen met de verse roomkaas, hou wat van de roomkaas achter en spuit kleine toefjes op de bovenkanten van ⅔ van de soezen. Strijk die bovenkanten glad en dip de helft in de pijnboompitten en de rest in de Parmezaan (beide uit de carpaccioverpakking). Pluk de blaadjes van de peterselie. Verdeel de soezen, carpaccio in roosjes, de peterselie en de gouden parels over borden. Besprenkel rondom met de dressing (uit de carpaccioverpakking).

  • bereidingstipJe kunt ook je eigen soesjes maken met dit handige soezenrecept.
  • combinatietipLekker met olie met truffelsmaak of extra vierge olijfolie.
  • serveertipVersier de soezen met wat glitterspray goud (AH Excellent Kerstmaker).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Carpaccio-soezen

Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig