Loaded nacho's met bietstuk van London Loy

Loaded nacho's met een vegan twist! Deze eet je met bietstuk, paprika, plantaardig alternatief voor kaas, haver fraîche en smashed avocado. Zo kan je voortaan je nacho's ook vegan eten.

625 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de grillpan zonder olie of boter op hoog vuur. Meng de helft van de chipotlesaus met de helft van de olie. Snijd de bietstukken in de breedte in plakken van een ½ cm en bestrijk met de chipotleolie. Gril de bieten in delen in 5 min. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de paprika’s in blokjes van 1 cm en snipper de uien. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de paprika, ui, picadillo en rest van de chipotle 10 min. op laag vuur.

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de nacho’s over de ovenschaal en verdeel daar het Goudse rasp, het paprika-uimengsel en de bieten over. Bak ca. 10 min. tot het rasp smelt. Snijd ondertussen de bosuitjes in schuine dunne ringen.

  4. Haal de nacho’s uit de oven en verdeel daarover het plantaardig alternatief voor crème fraîche en de smashed avocado. Bestrooi met de bosui.

  • achtergrondinfoLondon: ‘Je wil visueel verwend worden, maar ook dat je eten je energie geeft, power! Dat is het oorspronkelijke doel van eten. Dus als dat allemaal lukt – mooi, lekker én voedzaam – heb je een win-win-win te pakken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Loaded nacho's met bietstuk van London Loy

Loaded nacho's met een vegan twist! Deze eet je met bietstuk, paprika, plantaardig alternatief voor kaas, haver fraîche en smashed avocado. Zo kan je voortaan je nacho's ook vegan eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig