Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin
Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin
bewaar
bewaar

Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin

Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!

15 min. bereiden
14waarderingen

Aan de slag

1

Breek de chocolade in stukken en leg in een hittebestendige kom.Schenk het kokend water op de chocolade en laat 2 min. staan. Roer door en klop met een garde tot een gladde saus. Laat het vanille-ijs zacht worden, zodat je het kunt scheppen.

2

Leg de meringuekransjes (mini-pavlova’s) op de bordjes. Schep de bollen van het ijs en leg ze erop.

3

Verdeel de warme chocoladesaus over het dessert en leg op elk taartje een pluk suikerspin.

kookstaptipVarieer met verschillende soorten ijs en fruit.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin

Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig