Rupsje van groente en fruit
Rupsje van groente en fruit
bewaar
bewaar

Rupsje van groente en fruit

Schattig en lekker, deze rupsjes!

30 min. bereiden
5waarderingen

Aan de slag

1

Halveer de komkommers in de lengte. Snijd een klein plakje van de bolle kant, zodat de halve komkommer blijft liggen. Schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Besmeer met een dun laagje roomkaas.

2

Maak nu rupsjes. Druk de tomaatjes en druiven als hoofdje vooraan op de roomkaas, maak lijfjes van de blauwe bessen.

3

Knip de takjes tijm in stukjes van 2 cm. Prik in elk hoofdje twee takjes, als voelsprieten.

4

Besmeer de suikeroogjes met een beetje roomkaas en plak er op elk hoofdje 2.

bereidingstipAls je de komkommerrupsen als schooltraktatie wilt gebruiken, kun je het recept eenvoudig ver(drie)dubbelen. Plak de oogjes er als laatste op (die kunnen eraf glijden tijdens het vervoeren).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rupsje van groente en fruit

Schattig en lekker, deze rupsjes!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig