Gyozasaus
Sausje bij je gyoza? Gegarandeerd succes met dit sausje van gember, sojasaus en sesamolie.
Ingrediënten
4 personen
30 g
verse gember
1 teen
knoflook
1
bosui
3 el
sojasaus
3 el
kokend water
½ tl
sesamolie
1 tl
lichtbruine basterdsuiker
1 tl
witte natuurazijn
Aan de slag
Rasp de gember en knoflook. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Meng de sojasaus met het kokende water, de sesamolie, suiker en azijn. Meng de knoflook, gember en bosui erdoor. Serveer in een schaaltje.
Gyozasaus
Sausje bij je gyoza? Gegarandeerd succes met dit sausje van gember, sojasaus en sesamolie.

bijgerecht
null personen
15 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gember en knoflook. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Meng de sojasaus met het kokende water, de sesamolie, suiker en azijn. Meng de knoflook, gember en bosui erdoor. Serveer in een schaaltje.
combinatietip:Lekker bij gyoza’s en wontons. Let op: bij chicken gyoza's is het gerecht dan niet meer lasctosevrij
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)30 g verse gember
1 teen knoflook
1 bosui
3 el sojasaus
3 el kokend water
½ tl sesamolie
1 tl lichtbruine basterdsuiker
1 tl witte natuurazijn