bewaar
Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)
Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)
bewaar

Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: zet binnen 20 minuten een smaakvolle pasta met tomaat-auberginesaus op tafel!

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 porties

150 g

fusilli

1

aubergine

1 el

milde olijfolie

100 ml

water

1

Maggi groente bouillontablet

400 g

tomatenblokjes in blik

1 bosje

verse basilicum

Aan de slag

1

Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in de olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.

2

Breng het water in een pannetje aan de kook en los het Maggi bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.

3

Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Maggi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: zet binnen 20 minuten een smaakvolle pasta met tomaat-auberginesaus op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig