bewaar
Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost
Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost
bewaar

Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost

Maak van je broodje pindakaas een feestje en beleg het met rauwkost. Verrassend anders, verrassend lekker!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
1waardering

Ingrediënten

4 personen

4

afbak schnittbroodjes volkoren

1 el

milde olijfolie

½

rode ui

200 g

winterpeen

3 el

witte natuurazijn

8 blaadjes

kropsla

80 g

AH 100% pindakaas naturel

Maak van je broodje pindakaas een feestje en beleg het met rauwkost. Verrassend anders, verrassend lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de broodjes met de olie en bak de ze in ca. 10 min. af in de oven.

2

Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen. Schil en rasp de winterpeen grof. Doe samen met de rode ui en azijn in een kom, roer door en laat afgedekt staan tot gebruik.

3

Snijd de blaadjes sla grof. Snijd de broodjes open en besmeer beide snijkanten met de pindakaas. Beleg de onderkanten met de sla en ingelegde peen en rode ui. Dek af met de bovenkant van de broodjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost

Maak van je broodje pindakaas een feestje en beleg het met rauwkost. Verrassend anders, verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig