bewaar
Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus
Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus
bewaar

Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus

Dit gerecht wordt extra lekker door een flinke dot zelfgemaakte knoflooksaus. Nadat je deze geproefd hebt, wil je nooit meer saus uit een potje.

25 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 g

verse platte peterselie

1 teen

knoflook

125 g

variatie op yoghurt griekse stijl

1 el

milde olijfolie

½

restje gekookte rijst

½

restje geroosterde groente

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hakmolen

Dit gerecht wordt extra lekker door een flinke dot zelfgemaakte knoflooksaus. Nadat je deze geproefd hebt, wil je nooit meer saus uit een potje.

Aan de slag

1

Snijd de peterselie grof en doe met de knoflook, plantaardige yoghurt, peper en eventueel zout in de hakmolen en maal tot een gladde dressing.

2

Meng de restjes rijst met de groenten en olie en verdeel over borden. Verdeel de dressing erover en breng op smaak met peper.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus

Dit gerecht wordt extra lekker door een flinke dot zelfgemaakte knoflooksaus. Nadat je deze geproefd hebt, wil je nooit meer saus uit een potje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig