bewaar
Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel
Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel
bewaar

Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel

Overgebleven restjes aardappel lenen zich perfect als bedje voor andere ingrediënten. Dat bewijst ook deze aadrappelsalade met rode biet en makreel.

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

½

kropsla

250 g

gekookte rode bieten

3 el

natuurazijn

4 porties

geroosterde aardappelen

2 el

milde olijfolie

125 g

makreel op de huid in zonnebloemolie in blik

Overgebleven restjes aardappel lenen zich perfect als bedje voor andere ingrediënten. Dat bewijst ook deze aadrappelsalade met rode biet en makreel.

Aan de slag

1

Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Haal de bladeren van de kropsla los en scheur de grote bladeren in stukken. Snijd de bieten in parten en meng met ⅓ van de azijn.

2

Meng de ui, sla en geroosterde aardappelen met de rest van de azijn en de olie. Schep de biet er voorzichtig door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de makreel uitlekken en verdeel in stukken over de salade.

algemeenZo maak je geroosterde aardappelen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel

Overgebleven restjes aardappel lenen zich perfect als bedje voor andere ingrediënten. Dat bewijst ook deze aadrappelsalade met rode biet en makreel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig