bewaar
Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)
Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)
bewaar

Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

platbroden

½

komkommer

½

rode ui

125 g

cherrytomaten

1 teen

knoflook

135 g

John West vegan visvrije tonijn tomaat basilicum

100 g

AH plantaardige yoghurt soja ongezoet

100 g

verse spinazie

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.

3

Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

4

Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.

algemeenDit recept is ontwikkeld door John West. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig