Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

15 min. bereiden

3.4/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

maart 2023 - maart 2023

John West

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.

  3. Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

  4. Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door John West. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig