Rode bietensalade met bloemkoolrijst, geitenkaas en pistache
bewaar
bewaar

Rode bietensalade met bloemkoolrijst, geitenkaas en pistache

Rode biet en geitenkaas zijn een match made in heaven. Zeker in deze salade met bloemkoolrijst en pistache.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de pistachenoten 5 min. op middelhoog vuur, schep regelmatig om. Laat afkoelen en hak grof.

Verhit ondertussen de olie in een kleine (koeken)pan op middelhoog vuur en voeg het komijn- en korianderzaad toe. Verwarm 4-5 min. op laag vuur tot de specerijen gaan geuren. Zet het vuur uit.

Meng de geraspte biet en bloemkoolrijst met de specerijenolie en azijn. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Bewaar in de afsluitbare lunchtrommel of -pot.

Bewaar de geitenkaas en pistache apart. Verkruimel vlak voor serveren de kaas over de salade en bestrooi met de pistache.

Rode bietensalade met geitenkaas, bloemkoolrijst en pistache

Instructievideo - 00:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode bietensalade met bloemkoolrijst, geitenkaas en pistache

Rode biet en geitenkaas zijn een match made in heaven. Zeker in deze salade met bloemkoolrijst en pistache.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig