bewaar
Pasta met tartaar, Italiaanse groente, courgette en ricotta
Pasta met tartaar, Italiaanse groente, courgette en ricotta
bewaar

Pasta met tartaar, Italiaanse groente, courgette en ricotta

Tadaaaa, we gaan vanavond voor pasta met tartaar!

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

2 tenen

knoflook

1

courgette

3 el

milde olijfolie

300 g

rundertartaartjes

800 g

Italiaanse roerbakgroente cavolo nero

150 ml

halfvolle melk

250 g

ricotta

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang 200 ml van het kookwater (per 4 personen) op.

2

Snijd ondertussen de tenen knoflook fijn en de courgette in plakken van een ½ cm.

3

Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de tartaar in ca. 2 min op hoog vuur rul. Voeg de knoflook, courgette en roerbakgroente toe en bak nog ca. 5 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.

4

Roer ondertussen de melk, ricotta en het kookwater tot smeuïg. Voeg toe aan de pan. Stoof nog ca. 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur. Roer de penne erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tartaar, Italiaanse groente, courgette en ricotta

Tadaaaa, we gaan vanavond voor pasta met tartaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig