bewaar
Frambozensalade met camembert en sojabonen
Frambozensalade met camembert en sojabonen
bewaar

Frambozensalade met camembert en sojabonen

Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!

5 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

extra vierge olijfolie

1 el

rodewijnazijn

50 g

gesneden rode uien

175 g

Le Rustique camembert

85 g

veldsla

400 g

koelverse sojabonen

60 g

milde kiemgroente

225 g

verse frambozen

75 g

krokante ontbijtgranen pecannoten

Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!

Aan de slag

1

Klop de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing en voeg de gesneden rode ui toe. Snijd de camembert in blokjes van ca. 2 cm.

2

Meng de veldsla met de sojabonen, kiemgroente, camembert, frambozen en dressing met rode ui. Bestrooi met de ontbijtgranen en breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozensalade met camembert en sojabonen

Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig