bewaar
Broodpudding met gember (airfryer)
Broodpudding met gember (airfryer)
bewaar

Broodpudding met gember (airfryer)

Ambachtelijke broodpudding op een nieuwerwetse manier: uit de airfryer! Lekker met een bol vanille-ijs.

15 min. bereiden
40 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

8 personen

5 sneetjes

volkorenmuesli-notenbrood

50 g

Chinese stemgember

3

middelgrote eieren

250 ml

verse slagroom

50 g

fijne kristalsuiker

1 tl

gemalen kaneel

1 tl

Nielsen Massey Madagascar bourbon vanille-extract

1 tl

milde olijfolie

Dit heb je nodig

  • airfryer XL

  • Airfryer cakeblik (Ø 20 cm)

Ambachtelijke broodpudding op een nieuwerwetse manier: uit de airfryer! Lekker met een bol vanille-ijs.

Aan de slag

1

Snijd het brood in stukken van ca. 2 cm. Snijd de stemgember fijn en meng door het brood.

2

Klop de eieren met de slagroom, suiker, kaneel en het vanille-extract los en meng met het brood. Laat 5 min. staan.


3

Verwarm ondertussen de airfryer voor op 160 °C. Vet het cakeblik in met de olijfolie en schep het brood-eimengsel in de vorm. Druk de broodstukjes aan met de bolle kant van een lepel.

4

Bak de broodpudding 30 min., haal uit de airfryer, laat 5 min. staan en serveer.

combinatietip Lekker met een bol vanille-ijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodpudding met gember (airfryer)

Ambachtelijke broodpudding op een nieuwerwetse manier: uit de airfryer! Lekker met een bol vanille-ijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig