bewaar
Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade
Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade
bewaar

Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade

Met pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade is de paasbrunch meteen goed begonnen!

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

24 porties

4

pannenkoeken naturel

12

cherrytomaten

4 plakken

belegen 30+ kaas

8 plakken

achterham

150 g

eisalade

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Met pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade is de paasbrunch meteen goed begonnen!

Aan de slag

1

Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de tomaten.

2

Beleg de pannenkoeken met de plakjes kaas en achterham. Besmeer met de eisalade en verdeel de blaadjes basilicum erover (houd 24 blaadjes basilicum achter voor de prikkers). Bestrooi met peper en eventueel zout.

3

Rol op en snijd de slordige zijkantjes eraf. Snijd de opgerolde pannenkoeken in 6 stukken en rijg aan elke tapasprikker een halve tomaat, blaadje basilicum en stuk pannenkoek.

Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade

Met pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade is de paasbrunch meteen goed begonnen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig