Pumpkin spice baked oats
Wil je eens wat anders dan je standaard havermout-ontbijt? Pumpkin spice baked oats zijn dé aanrader!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook ondertussen de pompoenblokjes in weinig water ca. 10 min. Giet af en pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
Snijd de pecannoten grof. Klop in een grote kom het ei los. Meng met de pompoen, melk, havermout, bakpoeder, kaneel, koekkruiden, honing en ⅔ van de pecannoten.
Vet de ovenschaaltjes in en verdeel het mengsel erover. Verdeel de rest van de pecannoten erover. Bak 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Pumpkin spice baked oats
Instructievideo - 00:29 min.
Pumpkin spice baked oats
Wil je eens wat anders dan je standaard havermout-ontbijt? Pumpkin spice baked oats zijn dé aanrader!
null porties
290 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook ondertussen de pompoenblokjes in weinig water ca. 10 min. Giet af en pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
Snijd de pecannoten grof. Klop in een grote kom het ei los. Meng met de pompoen, melk, havermout, bakpoeder, kaneel, koekkruiden, honing en ⅔ van de pecannoten.
Vet de ovenschaaltjes in en verdeel het mengsel erover. Verdeel de rest van de pecannoten erover. Bak 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
combinatietip:
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g koelverse pompoenblokjes
70 g ongezouten pecannoten
1 middelgroot ei
150 ml halfvolle melk
100 g fijne havermout
½ tl bakpoeder
1 tl gemalen kaneel
1 tl koek- en speculaaskruiden
2 el vloeibare honing
Dit heb je nodig
kleine ovenschaaltjes Ø 10 cm