Pittige tonijntosti’s met brie en courgette

Dit is 'm, je nieuwe lievelingstosti. Want fantastisch toch, brie én tonijn?

585 kcal

10 min. bereiden, 10 min. oventijd

pittig

4/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 0.5 AH Liefde & Passie wit desembrood met pompoenpitten

    AH Liefde & Passie wit desembrood met pompoenpitten

  • 0.33 courgette

    courgette

  • 100 gram brie 60+

    brie 60+

  • 4 eetlepel pittige tonijnsalade

    pittige tonijnsalade

  • 50 gram rauwkost Amsterdamse ui

    rauwkost Amsterdamse ui

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2021 week 37-40 - 2021 week 37-40

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 4 sneetjes (per 2 personen) van het brood. Schaaf het stuk courgette in plakjes en snijd de brie in dunne plakjes.

  2. Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de helft van de brie, de courgette, pittige tonijnsalade en rauwkost. Beleg met de rest van de brie en dek af met de laatste sneetjes brood.

  3. Leg de tosti’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min. in het midden van de oven, keer halverwege.

Wat vond je van dit recept?

Pittige tonijntosti’s met brie en courgette

Dit is 'm, je nieuwe lievelingstosti. Want fantastisch toch, brie én tonijn?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig