Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten

Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!

510 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(236)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 420 gram Riso Scotti buona idea risotto porcino

    Riso Scotti buona idea risotto porcino

  • 300 gram biologische snoepgroente tomaat

    biologische snoepgroente tomaat

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 40 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 200 gram verse spinazie

    verse spinazie

  • 40 gram Parmigiano Reggiano-poeder

    Parmigiano Reggiano-poeder

2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

2021 week 25-28 - 2021 week 25-28

Aan de slag

  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit ¼ van de boter in een koekenpan en bak de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatjes toe en bak 5 min. mee.

  3. Schep de spinazie voorzichtig door de risotto tot de blaadjes zijn geslonken. Neem de pan van het vuur en voeg ⅔ van de kaas en de rest van de boter toe.

  4. Verdeel over borden en schep de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • variatietipLekker met geroosterde pijnboompitten en een partje citroen.

Wat vond je van dit recept?

Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten

Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig