bewaar
Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten (advertorial)
Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten (advertorial)
bewaar

Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten (advertorial)

Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

420 g

Riso Scotti buona idea risotto porcino

300 g

snoepgroente tomaat

1 teen

knoflook

40 g

ongezouten roomboter

200 g

verse spinazie

40 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!

Aan de slag

1

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit ¼ van de boter in een koekenpan en bak de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatjes toe en bak 5 min. mee.

3

Schep de spinazie voorzichtig door de risotto tot de blaadjes zijn geslonken. Neem de pan van het vuur en voeg ⅔ van de kaas en de rest van de boter toe.

4

Verdeel over borden en schep de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout.

tip

variatietipLekker met geroosterde pijnboompitten en een partje citroen.