bewaar
Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo
Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo
bewaar

Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo

Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

260 g

gekookte wijnzuurkool

4

vegan hotdogs

2 el

Maille grove mosterd

5 el

vegan mayonaise

4

verse witte pistolets

30 g

gebakken uitjes

Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!

Aan de slag

1

Doe de zuurkool met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min. Verwarm ondertussen de vegan hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mosterd met de mayonaise en peper. Snijd de broodjes aan de bovenkant in, maar niet door.

2

Laat de zuurkool uitlekken. Besmeer elk broodje met 1 el mosterdmayonaise. Schep in elk broodje wat van de zuurkool en leg er een vegan hotdog op. Bestrooi met de uitjes en besprenkel met de rest van de mosterdmayonaise.

bewaartipJe kunt de vegan hotdogs afgedekt 2 dagen bewaren in de koelkast.