bewaar
Mokka-havermout
Mokka-havermout
bewaar

Mokka-havermout

Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 ml

ongezoete haverdrink

150 g

havermout

2 sticks

espresso-oploskoffie

250 g

diepvries kersen

2 el

cacaopoeder

30 g

extra pure chocolade 70%

Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)

Aan de slag

1

Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.

2

Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.

3

Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.

serveertipLekker met ahornsiroop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mokka-havermout

Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig