bewaar
Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos
Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos
bewaar

Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

kokossnippers

3

bananen

800 ml

amandeldrink naturel

150 g

volkoren havermout

50 g

ongebrande amandelen

2 el

vloeibare bloemenhoning

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bananen in plakjes.

2

Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout en ⅔ van de banaan toe. Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Haal van het vuur en laat 2 min. staan.

3

Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de rest van de plakjes banaan, de kokossnippers en de aman­delen erover. Besprenkel met de honing.