bewaar
Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
bewaar

Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

25 g

medjouldadels

1

Jazz appel

½ tl

kruidenmix koek en speculaas

½ el

ahornsiroop

2 el

water

20 g

ongezouten walnoten

400 g

soja plantaardig alternatief voor kwark ongezoet

1 el

100% pindakaas

½ el

AH biologisch kokosrasp

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

Aan de slag

1

Verwijder de pitten van de dadels en snijd in kleine stukjes. Boen de appel schoon, snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met de koek- en speculaaskruiden. Doe de dadelstukjes, appelblokjes, ahornsiroop en het water in een koekenpan en bak ca. 8 min. op middelhoog vuur.

2

Hak ondertussen de walnoten grof. Verdeel de plantaardige kwark over kommen en verdeel het dadel-appelmengsel en de walnoten erover. Verdeel de pindakaas daarover en bestrooi met het kokosrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig