bewaar
Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
bewaar

Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

2 personen

25 g

medjouldadel

1

Jazz appel

½ tl

kruidenmix koek en speculaas

½ el

ahornsiroop

2 el

water

20 g

ongezouten walnoten

400 g

soja plantaardig alternatief voor kwark ongezoet

1 el

100% pindakaas

½ el

AH biologisch kokosrasp

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

Aan de slag

1

Verwijder de pitten van de dadels en snijd in kleine stukjes. Boen de appel schoon, snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met de koek- en speculaaskruiden. Doe de dadelstukjes, appelblokjes, ahornsiroop en het water in een koekenpan en bak ca. 8 min. op middelhoog vuur.

2

Hak ondertussen de walnoten grof. Verdeel de plantaardige kwark over kommen en verdeel het dadel-appelmengsel en de walnoten erover. Verdeel de pindakaas daarover en bestrooi met het kokosrasp.