bewaar
Roggebrood met avocado en tonijn
Roggebrood met avocado en tonijn
bewaar

Roggebrood met avocado en tonijn

Beleg je roggebrood eens met avocado en tonijn voor een goedkope en gezonde lunch.

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

320 g

tonijnstukken in olijfolie

2

eetrijpe avocado's

8 sneetjes

Brabants roggebrood

Beleg je roggebrood eens met avocado en tonijn voor een goedkope en gezonde lunch.

Aan de slag

1

Doe de tonijn in een zeef en laat uitlekken. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de breedte in plakjes.

2

Beleg de sneetjes brood met de avocado en verdeel de tonijn erover. Breng op smaak met versgemalen peper.

dieettipVervang de tonijn door 1 gekookte ei per persoon (in plakjes).