
Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade
Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.
710 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
volkorencouscous
125 g
zongedroogde tomatentapenade
400 ml
kokend water
½
basisrecept geroosterde spitskool
15 g
verse munt
Dit heb je nodig
vershoudfolie
Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.
Aan de slag
1
Doe de couscous in een ruime lage schaal. Roer er de tomatentapenade door. Schenk er het water bij en roer door.
2
Leg de helft van het basisrecept erop en dek af met vershoudfolie. Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen de munt fijn. Verwijder de folie en neem de parten uit de schaal. Roer de couscous los met een vork, meng de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg de kool erop en bestrooi met de pistachenoten.
bereidingstipZoek op de site naar 1194253 voor het basisecept 'Geroosterde spitskool'.