bewaar
Kippenragout in pasteibakjes
Kippenragout in pasteibakjes
bewaar

Kippenragout in pasteibakjes

Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
1waardering

Ingrediënten

4 personen

8

pasteitjes

½

basisrecept kipragout

1

jonagold appel

10 g

verse platte peterselie

1 el

grove mosterd

2 el

mayonaise

160 g

zilveruitjes

300 g

salademix

Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.

Aan de slag

1

Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

2

Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise. Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.

bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.