bewaar
Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas
Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas
bewaar

Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

25 min. bereiden
25 min. oventijd
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

450 g

macaroni-spaghettigroente

1½ el

picadillo

425 g

Pomodorini di Collina tomaten in blik

300 g

mais in blik

200 g

kidneybonen in blik

8

volkoren tortillawraps

100 g

geraspte Goudse belegen 30+ kaas

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de macaroni-spaghettigroente samen met de picadillo 3 min. op middelhoog vuur.

2

Doe ondertussen de pomodorini in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Voeg ⅔ van de tomatensaus toe aan de macaroni-spaghettigroente, breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven.

3

Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de laatste minuut van de stooftijd toe aan de macaroni-spaghettigroente en stoof nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper.

4

Verdeel het mengsel over de wraps, rol strak op en verdeel de rollen over de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatensaus en de geraspte kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

tip

combinatietipNog meer groente? Eet dit gerecht met ijsbergslamelange.