bewaar
Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
bewaar

Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes

Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.

20 min. bereiden
20 min. oventijd
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

440 g

Grand'Italia tortellini agli spinaci e ricotta

1

courgette

125 g

mozzarella

250 ml

kookzuivel

400 g

broccolirijst

300 g

scharrel gebraden kipfiletreepjes Italiaans

92½ g

pesto alla Genovese

250 g

cherrytomaten aan de tak

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.

2

Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.

3

Verdeel de mozzarella over de pasta. Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.